Ingrediente

faina
lapte
drojdie
zahar
sare
ulei
zahar farin

Mod de preparare

Cantitatile nu vi le pot spune fiindca acest aluat a fost un rest de la un blat de pizza. Si fiindca mi-a ramas m-am gandit sa fac cateva spirale.

Deci: se framanta un aluat obisnuit din ingredientele de mai sus, se lasa la crescut apoi se portioneaza si se formeaza fitile care se impletesc. Dupa ce spiralele au crescut se pun la prajit in baie de ulei.
Se servesc pudrate cu zahar farin
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Gogosi Spirale" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

elyya
•  26.02.2010 17:01:57

SI EU VREAU ..LORY..TE ROG DIN SUFLET..
TI-AS MULTUMI ENORM...
ADRESA MEA ESTE ella_282009@yahoo.com
poopici

LORY
•  20.09.2008 18:12:10

vickyy ai dreptate......cantitatile folosite ar cam fi urmatoarele(zic asa fiindca eu totdeauna aluatul il fac din ochi...niciodata nu am avut probleme cu el):1kg faina,drojdie 50gr(2 cub),zahar 2 linguri(pe care il folosesc la dizolvarea drojdiei) ulei(la urma se pune) 100 ml...iar lapte(cald) pui atat cat sa iasa un aluat destul de elastic....daca doresti poti sa pui si un ou

vickyy
•  19.09.2008 12:19:15

Fara nici o suparare, dar cum vrei sa fac si eu aceste superbe gogosi daca nu dai nci o cantitate, eu de unde sa stiu exact cat sa pun din fiecare, m-am inscris special pentru a putea sa te intreb, eu caut de foarte multa vreme aceasta reteta si dacda esti draguta te rog din suflet totusi pune cantitatile, ca sa pot sa le fac si eu caci asa inseamna ca nu se pot face, fara cantitati, multumesc mult si sper sa-mi raspunzi cu cantitatile.Poti sa-mi raspunzi pe adresa mea de mail vickyduta@yahoo.com

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Gogosi Spirale