Danubio Dolce Alla Nutella

Postat pe: 07-03-2013
(1)

Ingrediente

400 g faina
100 g zahar
100 g unt
1 ou
200 ml lapte
25 g drojdie
1 lingurita bicarbonat
vanilie
350 g nutella
1 galbenus + l lingura lapte pt uns

Mod de preparare

Preparare: Se topeste drojdia in laptele caldut impreuna cu zaharu si vanilia. Se pune faina intr-un castron peste care se adauga oul batut, bicarbonatul, laptele si untul moale, se framanta bine aluatul trebuie sa fie moale.

Se lasa la crescut 2 ore dupa care se imparte in 18 buc. Care se umplu cu nutella. Acestea se aseaza intr-o tava de 28 cm tapetata cu hartie de copt si se lasa la crescut 1 ora. Se unge deasupra cu galbenus batut cu un pic de lapte si se da la cuptor la 180 grade pt 20 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Danubio Dolce Alla Nutella" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

antoniah
•  08.03.2013 19:40:31

Felicitari pentru reteta minunata!

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Danubio Dolce Alla Nutella