Ingrediente
● 200 gr foetaj |
● Cateva felii de salam bun |
● o mana de branza Emmentaler (sau parmezan, Cedar) nu cascaval |
● Cimbru sau oregano |
Mod de preparare

PREGĂTIRE
1h
Iata ceva simplu si de efect - observ ca retetele mele nu au succes din cauza ca par complicate, desi nu sunt - asa ca mi-am tot batut capul ce sa fac pentru un mic dejun simplu, facut cu o zi doua-trei inainte si servit Duminica, la pat, in maximum 5 minute.
Cand aveti timp, in decursul saptamanii, faceti aceste baghete, super-simple, un conssome ori o simpla supa de pui (se pot manca dimineata si cu un simplu ceai verde...)
Este atat de simplu incat imi va lua mai mult timp s-o postez decat am facut-o!
Intindeti cat de cat foetajul pe o masa infainata, puneti pe o jumatate din el feliile de salam, branza si iarba pe care-o agreeati, dati cu pensula un piculetz de apa pe cealalta jumatate si indoiti. Scoateti aerul care s-ar putea culcusi printre ingredietele puse pe aluat, printr-o usoara presare cu palmele.
Taiati fasii de 1,5 - 2 cm. cu rola ceea cu care taiati pizza, rasuciti fiecare fasioara, ungeti cu ou si presarati susan prajit sau mac (orice samanta oloeaginoasa, buna pentru sanatate si care va place - macul face un contrast placut vederii dar mie imi place susanul...)
Coaceti la foc iute, (puneti in tava o coala de hartie de copt), un sfert de ora, apoi dati focul la mediu si mai coaceti pana le vedeti gogonate si rumenioare.
Gata....
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Baghete Picante" nu uita sa ii faci un review.
Cand aveti timp, in decursul saptamanii, faceti aceste baghete, super-simple, un conssome ori o simpla supa de pui (se pot manca dimineata si cu un simplu ceai verde...)
Este atat de simplu incat imi va lua mai mult timp s-o postez decat am facut-o!
Intindeti cat de cat foetajul pe o masa infainata, puneti pe o jumatate din el feliile de salam, branza si iarba pe care-o agreeati, dati cu pensula un piculetz de apa pe cealalta jumatate si indoiti. Scoateti aerul care s-ar putea culcusi printre ingredietele puse pe aluat, printr-o usoara presare cu palmele.
Taiati fasii de 1,5 - 2 cm. cu rola ceea cu care taiati pizza, rasuciti fiecare fasioara, ungeti cu ou si presarati susan prajit sau mac (orice samanta oloeaginoasa, buna pentru sanatate si care va place - macul face un contrast placut vederii dar mie imi place susanul...)
Coaceti la foc iute, (puneti in tava o coala de hartie de copt), un sfert de ora, apoi dati focul la mediu si mai coaceti pana le vedeti gogonate si rumenioare.
Gata....
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Baghete Picante" nu uita sa ii faci un review.
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
pana la 12 rate
Comentarii
madamcoco
• 20.01.2012 12:54:30
Ce idee buna ne-ai dat!!!
Cred ca toata lumea a remarcat deja harul tau de a descrie retetele.
Felicitari!
ilonka
• 26.02.2011 21:27:43
Buna seara Iulia! Ce apetisant arata baghetele tale! Felicitari! Sper ca ai un weekend placut cu ele in fata televizorului!
Comentează rețeta
Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!
Ultimele retete
Salam de biscuiti
Salata de vinete asiatica
Budinca de tofu cu textura fina
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)
Placinte cu branza
Macrou la gratar cu mamaliguta
Placinte cu carne
Rulouri cu spanac si telemea
Pate de casa, cu ciuperci
Cele mai noi discutii de pe forum
-
Saratelele bunicii
Retete preferate / Autor: cara
-
Bine v-am regasit!
Mesaj de bun venit / Autor: cara
-
Reteta gogosi cu gem
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi glazurate cu ciocolata
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: kameluta
-
Reteta gogosi glazurate de post, la cuptor
Concurs - Reteta Lunii / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi pufoase cu branza
Concurs - Bucatarul lunii / Autor: Lau Dany
• 06.02.2012 17:08:08
Tare mult iti multumesc, madame! Daca domnia ta a remarcat 'harul' ma simt deja multumita - un singur om de calitate sa observe si e de-ajuns :))