Se pune faina intr-un vas, in alt vas se pune potisa, sare, se toarna chisleac, se amesteca pana la topirea potisei si a sarii si se toarna peste faina de grau, framanta un aluat suficient de tare cat sa fie prelucrat. Imediat ce s-a terminat de framantat, se pot face turte.
Se rupe cate o bucatica de aluat, se pune pe masa de lucru si se face o foaie rotunda care se pune pe plita la copt sau la prajit in ulei. Azi eu am facut turte coapte. Se mananca asa simple sau se pot manca cu o cana de chisleac rece de la frigider. Sa aveti pofta, dragilor!
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorDeliiiiiiciooooosaaaaaaaa! Garantez...racoritoare, lejera...de vara!Merge cu o limonada cu gheata si menta perfect!
Prajitura cu piscoturi si crema de lamaieCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii