Se pune faina intr-un vas, in alt vas se pune potisa, sare, se toarna chisleac, se amesteca pana la topirea potisei si a sarii si se toarna peste faina de grau, framanta un aluat suficient de tare cat sa fie prelucrat. Imediat ce s-a terminat de framantat, se pot face turte.
Se rupe cate o bucatica de aluat, se pune pe masa de lucru si se face o foaie rotunda care se pune pe plita la copt sau la prajit in ulei. Azi eu am facut turte coapte. Se mananca asa simple sau se pot manca cu o cana de chisleac rece de la frigider. Sa aveti pofta, dragilor!
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii