Turte coapte cu ceapa prajita - reteta de post

Postat pe: 20-02-2017
(0)

Ingrediente

1 kg faina de grau
1 cub drojdie
100 ml ulei
1/2 lingurita sare
2 legaturi ceapa verde

Mod de preparare

PREGĂTIRE

30min

GĂTIRE

01h

PORȚII

10 portii
Se cerne faina intr-un vas, peste faina se adauga drojdia stinsa cu putina sare si apa calduta, se adauga ceapa prajita si se framanta un aluat suficient de tare, dupa care se lasa la dospit pentru cel putin o ora. Se pune o tigaie de tuci sau o tabla foarte groasa pe foc, la incalzit; se imparte aluatul in 10 bucati si se intind cu sucitorul foi rotunde care se vor coace, la foc domol. Sa aveti pofta, dragilor!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Turte coapte cu ceapa prajita - de post" nu uita sa ii faci un review.

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Turte coapte cu ceapa prajita - reteta de post