merele se rad apoi se calesc cu zaharul,dupa ce s-au calit se adauga pesmetul , scortisoara si zaharul vanilat. se lasa sa se raceasca
foile se ung cu ulei si se pliaza in 3
la capatul fasii se pune o lingura de compozitie si se impacheteaza in forma de triunghi
se aseaza in tava si se coc la foc potrivit pana se rumenesc putin
Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...
Sarmalute asortatePrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraPoate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...
Tort cu crema de branza si dovleac placintarMere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Comentarii