Preincalziti cuptorul la 200°c (gaz 6). Intr-un blender puneti faina, praful de copt, sarea, piper, nucsoara si pulsati ca acestea sa se amestece bine. Adaugati bucatile de unt si pulsati din nou pana cand untul este bine incorporat si faina are o textura nisipoasa.
Transferati intr-un bol si adaugati morcov, ceapa si gorgonzola. Amestecati si inglobati bine acestea. Intr-un alt bol bateti oul cu smantana apoi turnati peste amestecul de faina. Formati intr-un aluat. Acesta va fi putin lipicios dar presarand putina faina incercati sa-l modelati intr-un cerc si impartiti acesta in 8 bucati.
Formati bile apoi apasati-le usor. Asezati-le intr-o tava cu folie de aluminiu, ungeti cu ou batut deasupra si coaceti 16-20 de minute, sau pana cand au o culoare aurie. Scoateti-le si lasati sa se raceasca pe un gratar de racire cel putin la temperatura camerei inainte de servire.
Serviti simplu, cu putin unt sau pentru mini sandwich-uri.
Reteta simpla si delicioasa de batoane de mozzarella pane, crocante la exterior si cu branza topita la interior. Ingrediente,...
Batoane pane de mozzarella - crocante si delicioaseTarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaAceasta reteta am primit-o acum cativa ani de la o persoana draga mie.Pe germana se numeste Lachs Spinatlasagne,si poate va...
Tagliatelle cu somon si spanacAm facut Pizza quatro formaggi dar aceasta placinta, are un gust senzational.
Placinta quatro formaggiIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii