Se aseaza intr-o tava unsa cu margarina sau acoperita cu pergament o foaie de placinta si se presara cascaval deasupra. Se taie in felii subtiri de grosimea degetului mic si lungi 5-7 cm. si se dau la cuptor.
Dupa coacere se scot pe o farfurie dupa racirea completa. In acelasi mod se pregateste si cea de a doua foaie.
(Ca secret, putem adauga inainte de cascaval un strat de seminte de susan. Schimba aroma intr-un mod aparte).
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii