Se pun intr-un bol faina, uleiul, apa si zaharul.
Apoi, ingredientele se mixeaza, pana devin o compozitie omogena. Peste compozitia rezultata se pun scortisoara, nucsoara (dupa ochi) si praful de copt. Se mixeaza din nou, ca sa se incorporeze si ingredientele uscate, apoi compozitia se pune intr-o tava pentru tort, care inainte a fost unsa cu ulei si pudrata cu faina.
Separat se curata, se spala si se taie feliute atat merele, cat si perele. Feliile se stropesc cu zeama de lamaie ca sa nu se oxideze.
Acum se pot aranja feliutele de mere si de pere in tava de tort, peste blat. Se pudreaza cu scortisoara si nucsoara, iar tava se da la cuptor.
Se lasa in cuptor, pana "trece" testul scobitoarei.
Se serveste rece! :)
Pofta buna! : hug: : hug:
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii