Se framanta un aluat ca de paine. Se pune faina intr-un castron si se amesteca cu drojdia uscata, sarea, zaharul, iar apoi se adauga apa calduta si uleiul de masline. Se framanta, apoi se lasa la crescut timp de 1 ora.
Dupa o ora, se intinde aluatul si se aseaza intr-o tava/vas yena ce a fost unsa cu ulei de masline.
Se mai lasa la crescut 30 minute, iar apoi se pun rosiile care se apasa usor pentru a intra in aluat.
Se introduce in cuptor pentru 10 minute, dupa care se scoate tava, se presara ceapa ce a fost initial prajita si 2-3 linguri de ulei de masline si se introduce tava din nou in cuptor.
Se lasa in cuptor pana cand marginile prind o culoare aurie.
Covrigii cu mac si sare sunt o alegere populara pentru micul dejun, gustare sau chiar o rontaiala rapida in timpul zilei....
Covrigi cu mac si sare - rontaiala perfectaServită ca o garnitură rafinată sau ca fel principal încântător, această mâncare de conopidă promite să încânte...
Mancare de conopidaO minunata minunata tarta cu aluat crocant și umplutură dulce de mere.
Tarta cu aluat fraged si umplutura de mere. Cel mai fraged si gustos aluat.Aceasta reteta de cornulete cu mac este o reteta culinara de fursecuri deosebit de gustoase si aspectuoase. Cornuletele nu...
Mohnkipferl - Cornulete cu macIncearca reteta noastra delicioasa de mini eclere umplute cu crema de vanilie si glazurate cu ciocolata alba si neagra....
Mini eclere umplute cu crema de vanilie si glazurate cu ciocolata alba si neagra
Comentarii