Fierbem sau coacem la aburi cartofii, ceapa intreaga (doar curata de coaja) si dovleacul
intr-un castron amestecam cartofii cu dovleacul, adaugam sunculita prajita intr-o tigaie fara ulei sau alta grasime, brinza rasa mare sau taiata cuburi mici, sarea de Cervia si patrunjelul si rozmarinul tocat marunt impreuna cu ceapa deja coapta
amestecam pina cind o parte din cartofi si dovleac se vor strivi ca o crema si o parte vor ramine cuburi
- intinzi o foaie sa zicem cit tava din aluatul 1 peste care ungi cu mina sau cu o lingura aluatul 2, rulezi ca o rulada totul si apoi rasucesti in spiarala ca sa iti incapa intr. Un castron si pui totul la rece minim 30 minute.
- adaugam umplutura
- acoperim totul cu cealalta foaie de aluat
- coacem totul la cuptor la 180-200 °C in cuptorul deja incalzit pina cind placinta devine aurie
Nu puteam sa nu incerc si o asa zisa tocanita la noul meu aparat slow cooker Crock-Pot 4.7 l Digital si cum carnea de vitel e...
Carne de vitel in sos de legume cu vin la slow cooker Crock-PotO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura Tosca
Comentarii