Intindem aluatul direct in tava tapetata cu hartie de copt si adaugam sosul de rosii in care am adaugat o lingurita de rozmarin pe toata suprafata acestuia. Ornam cu ananas, sunca de praga, mozzarela.
Dam la cuptor pentru aproximativ 30-40 de minute (depinde de cuptor).
La fel procedam si cu cea de-a doua pizza, doar ca difera toppingurile.
Pofta buna!
Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...
Sarmalute asortatePrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraPoate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...
Tort cu crema de branza si dovleac placintarMere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Comentarii