Intr-un bol punem faina cu zaharul, sarea si 1 lingura de ulei de masline. Drojdia se dizolva in cei cca 110ml apa si se pune peste faina si restul.
Se framanta bine, iar aluatul rezultat, se lasa la crescut pt 1h30.
Dupa ce aluatul si-a dublat marimea, se ia din bol si se pune pe o hartie de copt (care a fost taiata dupa marimea tavii). Se intinde aluatul, asa incat sa aiba intre 0. 5 cm si 1cm, grosime.
Intins, se pune in tava cu tot cu hartie. Peste aluat punem cele 6 linguri de sos tomat, cele 2 linguri de ulei de masline, oregano uscat si busuioc uscat.
Se da tava la cuptor, pt 10 minute (cuptorul trebuie sa fie preincalzit).
Cat sta aluatul, in cuptor, se pot taia pancetta, wurstelii, mozzarella si rosia, bucatele.
Dupa cele 10 minute, se scoate tava din cuptor, iar peste aluat se pun bucatile de pancetta afumata si bucatile de wurstel.
Peste se pun bucatile de mozzarella, iar peste mozzarella se pun bucatile de rosii.
Tava se da la cuptor, pt inca, cca 10 minute.
Dupa ce se scoate tava din cuptor, se mai pot pune oregano si busuioc.
Pofta mare!
Se lasa putin, la racit, inainte de a se servi!
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorAm incercat o noua reteta de zacusca ,,fara ardei". A reusit foarte bine, aroma intensa de toamna, gust spectaculos de...
Zacusca cu vinete, gogosari si kapiaCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii