Intr-un bol punem faina cu zaharul, sarea si 1 lingura de ulei de masline. Drojdia se dizolva in cei cca 110ml apa si se pune peste faina si restul.
Se framanta bine, iar aluatul rezultat, se lasa la crescut pt 1h30.
Dupa ce aluatul si-a dublat marimea, se ia din bol si se pune pe o hartie de copt (care a fost taiata dupa marimea tavii). Se intinde aluatul, asa incat sa aiba intre 0. 5 cm si 1cm, grosime.
Intins, se pune in tava cu tot cu hartie. Peste aluat punem cele 6 linguri de sos tomat, cele 2 linguri de ulei de masline, oregano uscat si busuioc uscat.
Se da tava la cuptor, pt 10 minute (cuptorul trebuie sa fie preincalzit).
Cat sta aluatul, in cuptor, se pot taia pancetta, wurstelii, mozzarella si rosia, bucatele.
Dupa cele 10 minute, se scoate tava din cuptor, iar peste aluat se pun bucatile de pancetta afumata si bucatile de wurstel.
Peste se pun bucatile de mozzarella, iar peste mozzarella se pun bucatile de rosii.
Tava se da la cuptor, pt inca, cca 10 minute.
Dupa ce se scoate tava din cuptor, se mai pot pune oregano si busuioc.
Pofta mare!
Se lasa putin, la racit, inainte de a se servi!
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaAceasta prajitura se bazeaza adesea pe baza de biscuiti sau blat de ciocolata fina, care este apoi umpluta cu o crema moale...
Prajitura Kinder BuenoAm primit o provocare și cum sunt Bucătăraș Minunat, nu puteam dezamăgi colegele;) Mi-a sărit în ochi :D Prăjitura cu...
Prăjitură cu nucăCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparit
Comentarii