Pizza cu Pancetta si Wurstel

Complexitate
redusa
Pizza cu Pancetta si Wurstel

Ingrediente

  • -250g faina
  • -cca 110ml apa apa
  • -20g drojdie
  • -1 lingurita sare
  • -2 lingurite zahar
  • -3 lingura ulei de masline
  • -6 linguri sos tomat
  • -170g pancetta afumata/ sunculita
  • -4 wurstel de pui si curcan/ cremvusti de pui
  • -125 g mozzarella
  • -1 rosie
  • -bususioc uscat
  • -oregano uscat

Mod de preparare

Intr-un bol punem faina cu zaharul, sarea si 1 lingura de ulei de masline. Drojdia se dizolva in cei cca 110ml apa si se pune peste faina si restul.

Se framanta bine, iar aluatul rezultat, se lasa la crescut pt 1h30.

Dupa ce aluatul si-a dublat marimea, se ia din bol si se pune pe o hartie de copt (care a fost taiata dupa marimea tavii). Se intinde aluatul, asa incat sa aiba intre 0. 5 cm si 1cm, grosime.
Intins, se pune in tava cu tot cu hartie. Peste aluat punem cele 6 linguri de sos tomat, cele 2 linguri de ulei de masline, oregano uscat si busuioc uscat.

Se da tava la cuptor, pt 10 minute (cuptorul trebuie sa fie preincalzit).

Cat sta aluatul, in cuptor, se pot taia pancetta, wurstelii, mozzarella si rosia, bucatele.

Dupa cele 10 minute, se scoate tava din cuptor, iar peste aluat se pun bucatile de pancetta afumata si bucatile de wurstel.

Peste se pun bucatile de mozzarella, iar peste mozzarella se pun bucatile de rosii.

Tava se da la cuptor, pt inca, cca 10 minute.

Dupa ce se scoate tava din cuptor, se mai pot pune oregano si busuioc.

Pofta mare!
Se lasa putin, la racit, inainte de a se servi!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa