Se curata ciupercile, se spala si se toaca marunt.
Se curata ceapa, se toaca marunt si se pune intr-o cratita cu unt ca sa fiarba inabusit.
Dupa 10 minute se adauga ciupercile si se lasa sa fiarba inabusit. Cind ciupercile sunt aproape gata se pune smintina, amestecata cu faina, sare, piperul pisat si mararul tocat.
Se amesteca bine compozitia si se lasa sa fiarba circa 10 - 15 minute.
Cind sunt bine scazute se lasa sa se raceasca si se pun intre foile de pateuri.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaPentru acest week-end am pregatit un tort. Nu pot sa zic ca este facut pentru mine ci pentru unchiul meu, a carui onomastica...
Tort cu nucaMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii