Mod de preparare:
Se framanta un aluat din ingredientele de mai sus, se lasa 1 ora la dospit. Pana atunci branza se amesteca cu cele 2 oua, Cand aluatul a dospit il impartim in trei bucati egale, una o punem pe fundul tavei, apoi punem un start de branza.
Din celelalte 2 bucati impartim iarasi cate 3 si facem serpisori lungi din care impletim. o impletitura o punem pe margine, iar din cealalta facem o cruce, intre spatiile ce raman adaugam branza. o lasam la cuptor cam 40-50 min. Inainte cu 5 min sa o scoatem o ungem cu ou batut!

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii