Pasca cu Branza Sarata

Timp pregatire
150 minute
Complexitate
medie
Pasca cu Branza Sarata

Ingrediente

  • Ingrediente:
  • Aluat:
  • 300 ml lapte
  • 1 ou
  • 500 gr faina
  • 2 lingurite zahar
  • 1,5 lingurita sare
  • 1 plic de drojdie Dr Oekter
  • Continut:
  • 600 gr de branza burduf
  • 2 oua
  • si inca un ou pentru uns

Mod de preparare

Mod de preparare:
Se framanta un aluat din ingredientele de mai sus, se lasa 1 ora la dospit. Pana atunci branza se amesteca cu cele 2 oua, Cand aluatul a dospit il impartim in trei bucati egale, una o punem pe fundul tavei, apoi punem un start de branza.

Din celelalte 2 bucati impartim iarasi cate 3 si facem serpisori lungi din care impletim. o impletitura o punem pe margine, iar din cealalta facem o cruce, intre spatiile ce raman adaugam branza. o lasam la cuptor cam 40-50 min. Inainte cu 5 min sa o scoatem o ungem cu ou batut!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Nectar de caise

Nectar de caise

Nectar de caise
Prajitura cu sos de cirese

Prajitura cu sos de cirese

Prajitura cu sos de cirese
Cartofi noi copti cu rosii cherry si usturoi

Cartofi noi copti cu rosii cherry si usturoi

Cartofi noi copti cu rosii cherry si usturoi
Cele mai apreciate rețete
Savarine cu frisca
1
Dulciuri

Savarine cu frisca

Savarine cu frisca
Lasagne
2
Paste

Lasagne

Lasagne
Lapte de Pasare
3
Dulciuri

Lapte de Pasare

Lapte de Pasare
Gogosi a la Sidy
4
Dulciuri

Gogosi a la Sidy

Gogosi a la Sidy
Piscot cu Visine
5
Dulciuri

Piscot cu Visine

Piscot cu Visine
Parteneri
Pandispan cu cirese
Bucataras.RO

Pandispan cu cirese

Pandispan cu cirese
Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoi
Culinar.RO

Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoi

Retete dietetice Este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa!

Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoi
Tarta rustica cu cirese
Gustos.RO

Tarta rustica cu cirese

Tarta rustica cu cirese