Pasca cu Branza Sarata

Timp pregatire
150 minute
Complexitate
medie
Pasca cu Branza Sarata

Ingrediente

  • Ingrediente:
  • Aluat:
  • 300 ml lapte
  • 1 ou
  • 500 gr faina
  • 2 lingurite zahar
  • 1,5 lingurita sare
  • 1 plic de drojdie Dr Oekter
  • Continut:
  • 600 gr de branza burduf
  • 2 oua
  • si inca un ou pentru uns

Mod de preparare

Mod de preparare:
Se framanta un aluat din ingredientele de mai sus, se lasa 1 ora la dospit. Pana atunci branza se amesteca cu cele 2 oua, Cand aluatul a dospit il impartim in trei bucati egale, una o punem pe fundul tavei, apoi punem un start de branza.

Din celelalte 2 bucati impartim iarasi cate 3 si facem serpisori lungi din care impletim. o impletitura o punem pe margine, iar din cealalta facem o cruce, intre spatiile ce raman adaugam branza. o lasam la cuptor cam 40-50 min. Inainte cu 5 min sa o scoatem o ungem cu ou batut!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Salata de fasole alba cu legume
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)