Se face aluatul din ingredientele de mai sus, se lasa sa creasca cam dublu, se fac painici in forme speciale si se ung cu ulei de masline.
Pentru covrigi: din aluatul crescut facem covrigi pe care mai intai ii trecem in apa clocotita si dupa ii asezam in tava (nu-i lasam sa stea mult in apa, ci doar ii bagam si-i scoatem imediat), la urma punem susan.
Se servesc calzi sau reci.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza"Culori de toamnă în bucate." Pe una dintre fetițele mele o cheama Andreea și cu ocazia zilei onomastice...
Reteta de tort cu mere si blat pufosMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii