Paine Rustica II

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa
Paine Rustica II

Ingrediente

  • 500 g faina
  • 370 g apa calduta
  • 25 g drojdie proaspata
  • 1 lingurita zahar
  • 1 lingurita sare

Mod de preparare

Se dizolva drojdia in apa calduta amestecata cu zahar si se toarna peste faina cu sare. Rezulta un aluat lipicios care se pune la dospit 1 ora si 30 min. In acest timp aluatul isi tripleaza volumul.

Il trecem cu mare grija intr-o tava tapetata cu faina (eu am folosit tava de chec) astfel incat suprafata care era desupra in vasul pt. dospit sa ramana deasupra si in tava. Se coace 30de minute.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere
Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata
Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc