Pentru masina de paine, se pun intai lichidele, dupa aceea faina, drojdia si restul ingredientelor. Se da pe programul de framantat si crestere.
Se da forma dorita pentru paine si se baga la cuptorul aragazului pt 45 min la 180 grade C. Inainte de a baga la cuptor, se mai lasa painea la crescut 20 min in forma.
Daca nu aveti masina de paine, se framanta toate ingredientele pana iese o coca destul de aerata.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietor,,Bunatati pentru Craciun" Acesta prajitura o fac in fiecare an la sarbatorile de iarna. Este foarte apreciata de cei...
Desert prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii