 
		
	Framantam un aluat de paine normal (faina, sare, ulei de masline, apa calduta, zahar, drojdie) cu mana sau in masina de paine. Lasam la odihna cam 1 ora. Impartim aluatul in doua parti egale. Intindem cu mainile uleiate fiecare parte pentru a avea o foaie, nu foarte groasa.
Intepam cu furculita foaia pe care am asezat-o in prealabil pe o tava cu hartie de copt. Mai lasam in tava cam 10 minute acoperita cu un prosop curat si apoi o garnisim. Presaram sarea mare, asezam dovlecelul taiat rondele fine, apoi morcovul taiat tot fin, maslinele si ceapa.
 Deasupra depunem cele 3-4 linguri de ulei de masline si presaram cimbrul uscat. Dam la cuptorul preincins prealabil (180-200°c) cam 25-30 de minute, depinde de cuptorul fiecaruia. Servim alaturi de un pahar de bere rece. Pofta buna! 

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii