Această pâine e extrem de ușor de realizat, se poate pregăti și la cuptor, doar că atunci va avea nevoie de timp de dospire și se va coace mai repede.
Pregătim o maia din drojdie, zahăr, apă călduță, o lăsăm să acționeze 5 minute, apoi adăugăm restul ingredientelor.
Frământăm un aluat potrivit, îl așezăm pe o foaie de copt în oala crock pot .
Setăm treapta " High" și o coacem 1 oră și 30 de minute.
Pentru o ușoară crusta, se poate continua coacerea 15 minute la cuptorul încins la temperatura medie.
Rezultatul e o pâine cu miez pufos și coaja moale care îmi amintește foarte mult de pâinea la " ler" a mamei mele, pe care o savuram uneori în copilărie!
Poftă bună!
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorDescopera reteta perfecta de gogosi umplute! Afla cum sa pregatesti gogosi pufoase, cu umplutura delicioasa adaugata dupa...
Gogosi umpluteCornulete cu mac sunt fragede si aromate, umplute cu mac aromat din abundenta sunt o reteta perfecta pentru Craciun....
Cornulete cu mac de CraciunReteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.
Tort Diplomat
Comentarii