Această pâine e extrem de ușor de realizat, se poate pregăti și la cuptor, doar că atunci va avea nevoie de timp de dospire și se va coace mai repede.
Pregătim o maia din drojdie, zahăr, apă călduță, o lăsăm să acționeze 5 minute, apoi adăugăm restul ingredientelor.
Frământăm un aluat potrivit, îl așezăm pe o foaie de copt în oala crock pot .
Setăm treapta " High" și o coacem 1 oră și 30 de minute.
Pentru o ușoară crusta, se poate continua coacerea 15 minute la cuptorul încins la temperatura medie.
Rezultatul e o pâine cu miez pufos și coaja moale care îmi amintește foarte mult de pâinea la " ler" a mamei mele, pe care o savuram uneori în copilărie!
Poftă bună!

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii