Această pâine e extrem de ușor de realizat, se poate pregăti și la cuptor, doar că atunci va avea nevoie de timp de dospire și se va coace mai repede.
Pregătim o maia din drojdie, zahăr, apă călduță, o lăsăm să acționeze 5 minute, apoi adăugăm restul ingredientelor.
Frământăm un aluat potrivit, îl așezăm pe o foaie de copt în oala crock pot .
Setăm treapta " High" și o coacem 1 oră și 30 de minute.
Pentru o ușoară crusta, se poate continua coacerea 15 minute la cuptorul încins la temperatura medie.
Rezultatul e o pâine cu miez pufos și coaja moale care îmi amintește foarte mult de pâinea la " ler" a mamei mele, pe care o savuram uneori în copilărie!
Poftă bună!
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii