Foaie de patiserie (cine doreste pot sa ii dau reteta de foi de haios originala. Eu sint prea lenesa ca sa mai fac foile acasa, este prea mare bataie de cap cu ele, de aia am ales varianta de cumparat.) una la numar am intins-o si am taiat in dreptunghiuri pe care le-am umplut cu magiun de prune (pesmet se spune in unele zone din tara) le-am lipit si le-am dat prin ou batut si apoi prin nuca pizata amestecata cu zahar.
Am copt si le-am pudrat. Magiunul de prune este facut de mine nu cumparat din comert ca ala este prea apos
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaUn preparat extraordinar de gustos!
Somon cu sos aioli in pergamentMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii