Cornuri cu carnati

Portii
8
Timp pregatire
10 minute
Timp coacere
15 minute
Complexitate
medie
Cornuri cu carnati

Ingrediente

  • • foietaj Bella cca. 500 g,
  • • Pentru umplutură:
  • • sos de roşii/ketchup cca. 5 linguri
  • • cârnați țărănești semi-afumați Maestro,
  • • Pentru topping:
  • • ouă 1 bucată,
  • • sare iodată,
  • • caşacaval ras cca. 50 g,

Mod de preparare

Foietajul se taie in doua, asta daca nu este deja gata portionat! Se unge prima foaie cu ketchup, se taie cu rola de pizza, fasii de 10 cm lungime si 3 cm latime. Pe fâşiile de foietaj se aşează cârnaţii la un capăt, apoi se rasucesc uşor până învelesc tot cârnatul(vedeti in imagini!), apoi se asaza in tava tapetata cu foaie de pergament. Se ung cu ou bătut, se presară caşcaval ras şi seminţe, apoi se pun la cuptorul incins in prealabil, ptr cca. 15 minute la 250 grade. Spor şi pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Salata de fasole alba cu legume
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)