Punem int-un bol faina cu putina sare, oul si apa putin cate putin, pana facem un aluat cat sa nu se mai lipeasca de maini.
Pentru umplutura, amestecam branza cu putina sare, zaharul, vanilia si ouale pana obtinem o compozitie ca de pasta.
Intindem aluatul pe masa de lucru pana obtinem o foaie nu prea subtire, pe care o taiem in patrate, iar in aceste patratele punem cate o lingura de umplutura si unim. La capete presam putin cu furculita pentru a nu se desface.
Intr-o oala mai mare, punem apa la fiert cu sare, iar cand a inceput sa fiarba, punem chirostele sau coltunasele in apa clocotita si lasam sa fiarba cca. 15 min. Intre timp, mai miscam oala pentru a nu se prinde de fund. Ele sunt gata cand se ridica deasupra oalei.
Le scoatem intr-un vas si le presaram cu zahar vanilat sau zahar simplu.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaInitial dovleacul trebuia sa fie reteta lui Adnia de dovleac umplut cu carne...dar cum nu am avut carne de vitel si am dat...
Aripi picante cu garnitura de dovleac coptMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii