Preparare: Se topeste drojdia in laptele caldut la care se adauga zaharul si untul topit racorit, intr-un castron se pune faina se face o fantana la care se adauga compozitia de mai sus. Se amesteca bine si se pune sarea, se framanta un aluat elastic.
Se lasa la crescut 1 ora sau pana isi dubleaza volumul. Se ia din aluat cate un pic cca 30 g si se fac chifle se pun in tava de copt tapetata cu hartie si se mai lasa la crescut pana isi dubleaza volumul cam 1 ora, se ung cu ou batut. Se dau la cuptorul preancalzit la 220 grade pt 15-18 min.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii