Facem o gropita in mijlocul fainii si punem drojdia topita in putin lapte, mierea, rozmarinul si uleiul de masline. Adaugam treptat laptele caldut si framantam. Obtinem un aluat pe care il lasam la odihna vreo ora.
Untul la temperatura camerei il amestecam cu usturoi pisat, sare, rozmarin si parunjel tocat. Impartim aluatul in 8 bucati, le dam forma dorita si lasam la crescut vreo 10 minutele. Facem in mijloc o crestatura de cutit in care adaugam crema de unt. Ungem chiflele daca dorim cu galbenus de ou cu putin lapte pentru a le da culoare. Fiind in graba eu am sarit peste aceasta parte.
Dam la cuptor chiflele noastre pentru aproximativ 25-30 de minute.
Se pot face tot felul de combinatii cu oregano, cu chimen, branza, masline sau parmezan.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii