Se pune crema de alune pe biscuit iar deasupra se lipeste un alt biscuit.Crema se pune ceva mai mult la capete, asa se vor lipi bine.
Dupa aceea se dau prin cafea solubila,preparata cu lapte sau apa, fara zahar. In cafea se pot inmuia de doua ori , pe fiecare parte.
La sfarsit nu vor rezulta mult insiropati, doar putin moi. Dupa aceea se dau prin nuca de cocos rasa. Se lasa maxim 1 ora , asa devin putin moi iar apoi se pot manca.
Biscuitii PAVESINI, sunt bisciuiti asemanatori cu piscoturile, mai subtiri , uscati si spongiosi. Se pot inlocui cu alte marci de biscuiti , important ca vor prezenta aceste caracteristici.
Este o reteta de cartofi cu maioneza la cuptor, inspirata de la Andreea-Caroline. Multumesc, Andreea, pentru aceasta reteta!...
Cartofi auriiO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii