Se pune crema de alune pe biscuit iar deasupra se lipeste un alt biscuit.Crema se pune ceva mai mult la capete, asa se vor lipi bine.
Dupa aceea se dau prin cafea solubila,preparata cu lapte sau apa, fara zahar. In cafea se pot inmuia de doua ori , pe fiecare parte.
La sfarsit nu vor rezulta mult insiropati, doar putin moi. Dupa aceea se dau prin nuca de cocos rasa. Se lasa maxim 1 ora , asa devin putin moi iar apoi se pot manca.
Biscuitii PAVESINI, sunt bisciuiti asemanatori cu piscoturile, mai subtiri , uscati si spongiosi. Se pot inlocui cu alte marci de biscuiti , important ca vor prezenta aceste caracteristici.
Un desert rapid si delicios facut cu biscuiti si crema de ciocolata. Alternezi straturile de biscuiti si crema pentru a...
Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minutePrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorIată o rețetă cu un nume extrem de sofisticat, cu un gust foarte rafinat, dar care e simplisim de executat. Rața cu...
Piept de rata cu portocala si miere (Reteta video)Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparit
Comentarii