Turos Csusza (taietei cu Branza Dulce si Slanina)

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

1 pachet de taietei lati (ptr 4 persoane e suficient un pachet )
sare
1 lingura untura
150 gr slanina afumata
1 pahar mare de samntana
300 gr scoaca(branza dulce )

Mod de preparare

Taieteii se fierb in apa cu sare.

Slanina se taie cubulete marunte si se prajesc in untura, dupa care se scot si se pun deoparte.
Taieteii fierti se strecoara si se amesteca cu untura rezultata(atentie nu se pune toata untura pe taietei doar vreo 6 linguri).

Intr-un vas punem un rand de slanina prajita, taietei, scoaca apoi smantana si continuam astfel pana se epuizeaza ingredientele.

Ultimul strat se pun taietei peste care punem cascaval ras si totul se da la cuptor ptr cca 10-15 min.

La servire se poate presara un pic de marar verde. (chiar si in compozitie! )
Se mai poate adauga smantana, si se poate presara deasupra marar verde
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Turos Csusza (taietei cu Branza Dulce si Slanina)" nu uita sa ii faci un review.
Etichete

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Turos Csusza (taietei cu Branza Dulce si Slanina)