Taieteii se fierb in apa cu sare.
Slanina se taie cubulete marunte si se prajesc in untura, dupa care se scot si se pun deoparte.
Taieteii fierti se strecoara si se amesteca cu untura rezultata(atentie nu se pune toata untura pe taietei doar vreo 6 linguri).
Intr-un vas punem un rand de slanina prajita, taietei, scoaca apoi smantana si continuam astfel pana se epuizeaza ingredientele.
Ultimul strat se pun taietei peste care punem cascaval ras si totul se da la cuptor ptr cca 10-15 min.
La servire se poate presara un pic de marar verde. (chiar si in compozitie! )
Se mai poate adauga smantana, si se poate presara deasupra marar verde
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaPrajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosUn desert rapid si delicios facut cu biscuiti si crema de ciocolata. Alternezi straturile de biscuiti si crema pentru a...
Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minuteMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii