Torttolini

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 pungi torttolini
  • cascaval
  • smantana 1 cutie mica
  • pasta tomate (3 linguri diluate cu apa)
  • masline
  • ciuperci
  • sunca presata

Mod de preparare

Se fierb torttolini 20 minute, dupa fierbere se spala cu apa rece. Se rade cascavalul, se taie ciupercile si se scot samburii din masline.
Se adauga toate ingredientele, se amesteca si se pun la cuptor 20 minute

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate