Se scurge conserva de mazare si se rastoarna boabele intr-un castron adanc, peste care se rastoarna tonul din conserve una cu ulei, iar celelalte doua scurse, sare si piper dupa gust. Se amesteca putin.
Pe o farfurie intinsa, se pune compozitia si se stropeste cu zeama de lamaie, iar de jur imprejurul farfuriei se pune castravetele taiat spirala (cu cutitul special de la razatoare).
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii