Spaghetti Italienesti

Postat pe: 27-09-2010
(3)

Ingrediente

200 gr kaiser afumat taiat cubulete
1 ceapa mare taiata solzisori
3 linguri ulei de masline
4-6 catei de usturoi taiati marunt
400 ml suc de rosii - poate fi si din rosii proaspete, dar fara coaja
200 gr spaghetti
sare
piper
boia dulce
busuioc dupa gust
80 gr branza parmigiano rasa

Mod de preparare

Pastele se pun la fiert cu sare si putin ulei (intre timp se prepara sosul), se lasa sa fiarba cat este indicat pe ambalaj apoi se stinge focul si se mai lasa pret de 5-8 minute acoperite apoi se scrurg se trec putin prin apa rece si se lasa la scurs pana ce sosul este gata.

Kaiserul se pune la calit in uleiul de masline, dupa 3-5 minute (depinde de cat de uite este focul) se adauga ceapa si se lasa pe foc potrivit pana ce aceasta de inmoaie bine, apoi se adauga sucul de rosii, se potriveste de sare piper si boia si se lasa la foc mic pana ce sosul scade aproape de jumatate. Cu 2 minute inainte sa se stinga focul la sos se adauga usturoiul si chiar la sfarsit se adauga busuiocul.

Se amesteca sosul cu pastele si se mai lasa pe foc pret de cateva minute (nu mai mult de 5 minute).

Se servesc fierbinti cu branza parmigiano rasa, presarata peste ele si un pahar de vin rosu sec.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Spaghetti Italienesti" nu uita sa ii faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

irinss
•  15.02.2010 17:58:34

pastele nu se spala!!!

asa
•  10.03.2009 09:40:49

asa da, sa tot mananci!

adina_83
•  26.02.2009 16:57:17

Simplu si pe gustul meu.Bravo!

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Spaghetti Italienesti