Spaghetti Allla Puttanesca

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g spaghetti
  • sare
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 catei de usturoi taiati felii subtiri
  • 50 g sardele taiate fin
  • 1 kg rosii coapte decojite si taiate cubulete
  • 100 g masline negre fara simburi
  • 1 legatura de patrunjel tocat
  • 1 lingurita de capere

Mod de preparare

Pastele se fierb in apa cu sare dupa instructiunile de pe pachet. In uleiul de masline se prajesc pe rind, usturoiul, se adauga sardelele, dupa ce s-au inmuiat se adauga rosiile, asteptam sa se inmoaie si ele, se adauga maslinele fara simburi, caperele si la sfirsit patrunjelul. Nu trebuie fiert extrem de mult, ca orice sos italian.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere
Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata
Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc