Spaghetti a la Fiorentina

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

100 g spaghetti
200 g spanac (fiert sau congelat)
150 g bacon
100 g smantana
sare
ulei
piper macinat

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

20min
Pastele se fierb in apa cu sare. Cind sunt gata se scurg de apa (fara sa se treaca prin apa rece) si se pastreaza in strecuratoare sau intr-un castron. Intr-o tigaie se pune putin ulei in care se prajeste putin baconul, se adauga spanacul si putina apa, se sareaza, pipereaza si se lasa la foc mic 5 minute. Apoi se adauga smintina si pastele. Daca smintina e prea groasa, se subtiaza cu putin lapte. Se amesteca bine si se da la o parte de pe foc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Spaghetti a la Fiorentina" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Spaghetti a la Fiorentina