Se fierb spaghettele asa cum este trecut pe ambalaj.
Intre timp, intr-o tigaie mai adanca se caleste ceapa. Cand este un pic aurita, se adauga ciupercile. Se pune putin apa cat sa acopere de jumatate ciupercile. Se adauga putin "secretul gustului" - maggi. Se adauga maslinele, apoi rosiile tocate marunt. Se pune ketchup-ul, sare si se lasa sa scada bine.
Cand sunt fierte spaghettele, se adauga peste sos si se mai lasa la foc ~ 10 min. Se servesc cu cascaval ras (de post).
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii