Se fierb spaghettele asa cum este trecut pe ambalaj.
Intre timp, intr-o tigaie mai adanca se caleste ceapa. Cand este un pic aurita, se adauga ciupercile. Se pune putin apa cat sa acopere de jumatate ciupercile. Se adauga putin "secretul gustului" - maggi. Se adauga maslinele, apoi rosiile tocate marunt. Se pune ketchup-ul, sare si se lasa sa scada bine.
Cand sunt fierte spaghettele, se adauga peste sos si se mai lasa la foc ~ 10 min. Se servesc cu cascaval ras (de post).
Ciorba de cartofi cu afumătură este una dintre cele mai gustoase din bucătăria românească tradițională....
Ciorbă de cartofi cu afumătură - Rețeta tradițională româneascăO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii