Se fierb spaghettele asa cum este trecut pe ambalaj.
Intre timp, intr-o tigaie mai adanca se caleste ceapa. Cand este un pic aurita, se adauga ciupercile. Se pune putin apa cat sa acopere de jumatate ciupercile. Se adauga putin "secretul gustului" - maggi. Se adauga maslinele, apoi rosiile tocate marunt. Se pune ketchup-ul, sare si se lasa sa scada bine.
Cand sunt fierte spaghettele, se adauga peste sos si se mai lasa la foc ~ 10 min. Se servesc cu cascaval ras (de post).
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii