Spaghetele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj.
Separat, intr-o tigaie se pun 3 linguri de ulei de masline si un catel de usturoi, intreg.
Zucchina se spala, se taie in patru, se scoate partea alba din interior si se taie cuburi. Cuburile se pun in tigaie.
Se lasa la prajit, putin, dupa care se adaugam 200ml apa, sare si piper. Dupa ce a scazut, apa, se stinge focul si se lasa zucchina putin la racit.
Separat, se spala rucola si se pune in paharul de la blender. Se pun peste rucola si un catel de usturoi si miezurile de la nuca. Se arunca, usturoiul din tigaie, iar zucchina se pun in paharul de la blender, peste rucola si restul.
Peste legume se pune sare si se mai pun 4 linguri de ulei de masline. Se mixeaza bine cu blenderul pt cateva minute.
Cand spaghetele au fost fierte, se pun intr-un bol, iar peste ele se pune sosul. Se amesteca bine spaghetele cu sosul, iar la sfarsit se pun lingurile de formaggio.
Pofta buna!
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaO prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii