Spaghetele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj.
Separat, intr-o tigaie se pun 3 linguri de ulei de masline si un catel de usturoi, intreg.
Zucchina se spala, se taie in patru, se scoate partea alba din interior si se taie cuburi. Cuburile se pun in tigaie.
Se lasa la prajit, putin, dupa care se adaugam 200ml apa, sare si piper. Dupa ce a scazut, apa, se stinge focul si se lasa zucchina putin la racit.
Separat, se spala rucola si se pune in paharul de la blender. Se pun peste rucola si un catel de usturoi si miezurile de la nuca. Se arunca, usturoiul din tigaie, iar zucchina se pun in paharul de la blender, peste rucola si restul.
Peste legume se pune sare si se mai pun 4 linguri de ulei de masline. Se mixeaza bine cu blenderul pt cateva minute.
Cand spaghetele au fost fierte, se pun intr-un bol, iar peste ele se pune sosul. Se amesteca bine spaghetele cu sosul, iar la sfarsit se pun lingurile de formaggio.
Pofta buna!
Covrigii cu mac si sare sunt o alegere populara pentru micul dejun, gustare sau chiar o rontaiala rapida in timpul zilei....
Covrigi cu mac si sare - rontaiala perfectaPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateUn chec foarte gustos care a disparut mult mai repede decat m-as fi asteptat. Este cu suc de portocale in compozitie si...
Chec cu portocaleIncearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustos
Comentarii