Pastele se pun la fiert cu putina sare, pana fierb foarte bine! Ceapa se taie solzisori si se pune la prajit, după care se adauga si puiul care a fost tăiat bucăți si se pune la prajit; după ce s-a prajit, se adauga sosul de roșii si condimentele! Spaghetele se iau de la fiert si se scurg de apa, peste ele, se adauga sosul si puiul si apoi se pune cașcavalul dat pe răzătoare.

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii