Punem uleiul si fileul de ansoa in tigaie si strivim cu o lingura de lemn sau cu furculita (daca tigaia nu-i antiaderenta) pina cind pestele se dizolva in uleiul din tigaie, adaugam rosiile uscate tocate marunt, catelul de usturoi intreg si doar putin strivit si pulpa de rosii cu suc din conserva.
Lasam sa fiarba pe foc cit timp pe flacara alaturata fierbem pastele: in multa apa, le adaugam numai cind clocoteste apa, tot atunci punem si sarea si le lasam sa fiarba numai cit scrie pe pachet (daca nu scrie de obicei nu-s de calitate dar asta e alta poveste si deci trebuie sa le gustati) .
Scurgem pastele si fara sa le clatim le rasturnam in tigaia cu sosul de rosii.. Amestecam citeva secunde pe foc apoi stingem flacara si adaugam patrunjelul tocat.
inainte de a le servi aruncam catelul de usturoi
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustDescopera reteta perfecta de gogosi umplute! Afla cum sa pregatesti gogosi pufoase, cu umplutura delicioasa adaugata dupa...
Gogosi umpluteO prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaRetete de suflet Cum nautul e preferatul meu am pregatit o mancare de post cu naut si vinete.
Mancare de naut cu vineteDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii