Spaghete cu Sos Bolognez

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

500 gr spaghete Barilla (sau orice fel de spaghete)
350 gr carne tocata de vita
1 fir de telina
3 cepe
6 rosii
200 gr morcovi
3 linguri ulei de masline
5 linguri suc de rosii sau bulion
200 ml vin rosu
100 gr parmezan
condimente: piper negru

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
Se curata morcovii, ceapa si telina. Ceapa o tocati marunt, iar telina si morcovii ii radeti pe razatoare.

Incingeti intr-o cratita 2 linguri ulei de masline si caliti toate legumele tocate, la foc iute, 3-5 minute. Apoi adaugati carnea tocata, rosiile curatate de coaja si tocate, bulionul; dupa care sarati si piperati dupa gust. La sfarsit se adauga vinul rosu si se lasa la fiert 30 minute.

Intr-o oala fierbeti apa cu o lingura ulei de masline si sare, iar cind aceasta a clocotit se adauga spaghetele, lasindu-le sa fiarba conform instructiunilor dupa ambalaj. Aproximativ 8 minute. Le scurgeti de apa si le asezati pe farfuriesau pe platou. Deasupra turnati sosul si serviti.
Serviti cind sunt fierbinti cu parmezan ras.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Spaghete cu Sos Bolognez" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Spaghete cu Sos Bolognez
Cookie Settings