Spaghete cu Sos Bolognez

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

500 gr spaghete Barilla (sau orice fel de spaghete)
350 gr carne tocata de vita
1 fir de telina
3 cepe
6 rosii
200 gr morcovi
3 linguri ulei de masline
5 linguri suc de rosii sau bulion
200 ml vin rosu
100 gr parmezan
condimente: piper negru

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
Se curata morcovii, ceapa si telina. Ceapa o tocati marunt, iar telina si morcovii ii radeti pe razatoare.

Incingeti intr-o cratita 2 linguri ulei de masline si caliti toate legumele tocate, la foc iute, 3-5 minute. Apoi adaugati carnea tocata, rosiile curatate de coaja si tocate, bulionul; dupa care sarati si piperati dupa gust. La sfarsit se adauga vinul rosu si se lasa la fiert 30 minute.

Intr-o oala fierbeti apa cu o lingura ulei de masline si sare, iar cind aceasta a clocotit se adauga spaghetele, lasindu-le sa fiarba conform instructiunilor dupa ambalaj. Aproximativ 8 minute. Le scurgeti de apa si le asezati pe farfuriesau pe platou. Deasupra turnati sosul si serviti.
Serviti cind sunt fierbinti cu parmezan ras.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Spaghete cu Sos Bolognez" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Spaghete cu Sos Bolognez