Mazarea si spaghetele se fierb (separat) , apoi se scurg de apa.
Ciupercile se taie felii si se calesc 5-6 minute in ulei de masline, apoi se adauga mazarea, usturoiul taiat felii si 2 linguri de vin.
Se da gust cu sare, piper si oregano.
Se adauga spaghetele si se mai lasa pe foc 5 minute, sa se intrepatrunda aromele.
Se serveste cald.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorOle si cam atat, e foarte gustoasa, iar pentru cei care ''nici usturoi n-au mancat si nici gura nu le miroase'' se pot abtine...
Reteta de prajitura Ole-GabiMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii