Prima data, taiem ceapa pestisori si o punem intr-o tigaie incinsa cu 2 linguri de ulei. Punem un praf de sare, iar apoi taiem feliute subtiri 2 catei de usturoi si ii punem in tigaie. Lasam la foc mediu, pana ceapa se inmoaie, iar apoi adaugam rosiile intregi. Amestecam, apoi adaugam si sosul de rosii, 1 jumatate de lingurita de oregano si busuioc. Acoperim cu fondul de pui (pentru fond am fiert 100 ml apa, iar apoi am dizolvat cubuletul concentrat de pui). Lasam la fiert pana scade. Inainte sa luam tigaia de pe foc, trebuie sa adaugam putin patrunjel tocat. Mai lasam 1 minut si abia apoi luam de pe foc. Intre timp, punem intr-o oala cu apa si sare, spaghetele la fiert, conform instructiunilor de pe ambalaj. Este timpul sa ne apucam si de chiftelute. Intr-un castron, amestecam carnea tocata cu oul, patrunjelul tocat, 1 catel de usturoi pisat, 1 ceapa, sare si piper. Amestecam bine si formam bilute mici cu mainile. Intr-o tava, incingem 3 linguri de ulei si prajim chiftelele pana se rumenesc pe toate partile. Le scoatem pe un servetel absorbant. Oprim tigaia cu sosul de rosii care a scazut intre timp si adaugam chiftelele. Le lasam acoperite 1 minut. Turnam sosul peste paste si servim cu patrunjel deasupra.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii