Rigatoni cu pui, ciuperci si legume – One Pot Pasta

Postat pe: 27-08-2019
(0)

Ingrediente

Paste Rigatoni de la Barilla 500 g.
Ceapă roșie 1 bucată,
Ceapă galbenă 1 bucată,
Ardei kapia roșu 1 bucată,
Apio 1 tijă, optional,
Ciuperci champignon întregi 1 borcan cca. 350 g,
Ciuperci gălbiori conservate 1 borcan cca. 250 g,
Pulpă de pui gătită 1 bucată, ( friptură rămasă stingher prin frigider!),
Ulei de măsline 1 lingură,
Smântână de gătit 200 ml,
Sare iodată 1 linguriță,
Brânză (de oricare, dar să fie mai grasă!) cca. 100 g,
Parmesan ras 2 linguri.
.

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

10min
Timp gatire

GĂTIRE

15min
Numar portii

PORȚII

8 portii
Legumele se curăță, se toacă mărunt și împreună cu cele două sortimente de ciuperci, se pun la gătit, într-o tigaie mai înaltă, sau o semi-oală împreună cu pastele, adăugându-se uleiul de măsline și apă cât să acopere pastele, apoi se lasă la fiert, atenție, cca. 15 minute, după ce au început să clocotească.
Se asezonează de sare, piper și se adaugă smântâna lichidă, brânza mărunțită și se lasă la fiert la foc mic, cca. 5 minute, iar spre final, se asezonează de sare și piper.
Spor și poftă bună!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Rigatoni cu pui, ciuperci si legume – One Pot Pasta" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 10 %
999.99 lei
899.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Rigatoni cu pui, ciuperci si legume – One Pot Pasta