`Portofele` de Vinete Umplute cu Paste

Postat pe: 03-06-2011
(1)

Ingrediente

Pt 2 portii:
2 felii de vinete pe lung coapte pe tigaia de teflon fara ulei sau pe gratar
160 gr paste fierte al dente
2 felii de vinete taiate cubulete
1 felie de mozzarella
1 lingura de cubulete de pancetta (sunculita) afumata
ulei
sare
suc de rosii gros
frunze de busuioc

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

10min
Se fierb pastele in apa cu sare.

Se coc pe teflon cele 2 felii taiate pe lung de vinata.

Cind sunt gata (cca 4 min) se scot si in aceeasi tigaie se pun la calit in 1 lingura de ulei cuburile de vinata si cele de pancetta cu putina sare. Cind sunt inmuiate (1-2 min), se adauga sucul de rosii si 1-2 linguri de apa in care fierb pastele.

Se termina de fiert, se scurg pastele si se rastoarna peste sosul din tigaie, se adauga brinza taiata marunt si citeva frunze de busuioc rupte cu mina. Se amesteca bine.

Apoi se pune totul in farfurie ca umplutura pt felia lunga de vinata.
Timp de preparare 15 min (incl. De cind se pune oala cu apa la fiert pt paste).
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara `Portofele` de Vinete Umplute cu Paste" nu uita sa ii faci un review.
Etichete

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

georgianaaaa
•  29.01.2012 10:33:12

e cam ciudat,pastele sunt mancarea mea preferata dar de data asta nu mi-au placut!

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei `Portofele` de Vinete Umplute cu Paste