Se fierb pastele in apa cu sare.
Se coc pe teflon cele 2 felii taiate pe lung de vinata.
Cind sunt gata (cca 4 min) se scot si in aceeasi tigaie se pun la calit in 1 lingura de ulei cuburile de vinata si cele de pancetta cu putina sare. Cind sunt inmuiate (1-2 min), se adauga sucul de rosii si 1-2 linguri de apa in care fierb pastele.
Se termina de fiert, se scurg pastele si se rastoarna peste sosul din tigaie, se adauga brinza taiata marunt si citeva frunze de busuioc rupte cu mina. Se amesteca bine.
Apoi se pune totul in farfurie ca umplutura pt felia lunga de vinata.
Timp de preparare 15 min (incl. De cind se pune oala cu apa la fiert pt paste).

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii