`Portofele` de Vinete Umplute cu Paste

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa
`Portofele` de Vinete Umplute cu Paste

Ingrediente

  • Pt 2 portii:
  • 2 felii de vinete pe lung coapte pe tigaia de teflon fara ulei sau pe gratar
  • 160 gr paste fierte al dente
  • 2 felii de vinete taiate cubulete
  • 1 felie de mozzarella
  • 1 lingura de cubulete de pancetta (sunculita) afumata
  • ulei
  • sare
  • suc de rosii gros
  • frunze de busuioc

Mod de preparare

Se fierb pastele in apa cu sare.

Se coc pe teflon cele 2 felii taiate pe lung de vinata.

Cind sunt gata (cca 4 min) se scot si in aceeasi tigaie se pun la calit in 1 lingura de ulei cuburile de vinata si cele de pancetta cu putina sare. Cind sunt inmuiate (1-2 min), se adauga sucul de rosii si 1-2 linguri de apa in care fierb pastele.

Se termina de fiert, se scurg pastele si se rastoarna peste sosul din tigaie, se adauga brinza taiata marunt si citeva frunze de busuioc rupte cu mina. Se amesteca bine.

Apoi se pune totul in farfurie ca umplutura pt felia lunga de vinata.
Timp de preparare 15 min (incl. De cind se pune oala cu apa la fiert pt paste).

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Salata de fasole alba cu legume
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)