Se pun pastele la foc in apa cu sare. In timpul asta separat intr-o tigaie cu peretii mai inalti, se pune uleiul si bucatelele de pui si se prajesc.
Se adauga apoi usturoiul tocat marunt, sosul pesto, se amesteca si se toarna frisca nebatuta. Se amesteca pe foc pentru unminut, se adauga permezanul si mozzarella, se mai amesteca putin pana branza s-a topit, se adauga rosiile felii sau taiate in patru si se toarna sosul obtinul peste pasteel deja fierte si scurse de apa.
Se serveste un pahar de vin rosu langa ele

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii