Pennele se fierb 7-8 minute, apoi se scurg bine. Dupa ce se scurg, pennele le amestecam cu 2 oua batute si putin delikat si tarhon.
Ceapa taiata marunt se caleste in ulei, pana devine sticloasa, apoi adaugam spanacul dezghetat. Se da gust cu delikat si se adauga piper macinat si boia dupa gust. In spanacul racit punem un ou, batut putin cu telul.
Intr-o forma unsa si tapetata cu putin pesmet, eu am folosit forma de chec, se pune un rand de penne. Deasupra spanacul calit si deasupra spanacului restul de penne. Se coace la cuptor, 20 minute, pana se rumenesc pennele de deasupra. Se taie in felii mai groase.
Se serveste cald sau rece, presarat cu marar verde.
Este delicios cu ketchup!
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorDesi imi promisesem sa nu fac nimic dulce pana pe 24 nu m-am putut abtine. Am facut totusi un dulce mai putin dulce decat de...
Desert prajitura cu faina de cocos si zahar brunIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii