Am fiert pennele in apa cu sare. Am pus putin ulei in tigaie si am pus o ceapa mare la calit, iar cand a fost sticloasa am pus pieptul de pui taiat bucatele. Am lasat la rumenit, apoi am adaugat vin alb putin. Cand a fost aproape facut am pus si ciuperci, sare, piper. Iar la sfarsit am pus bulion, am lasat cateva min si am adaugat si putina smantana. Am pus pennele intru-un vas de yena si peste sosul, le-am amestecat f bine si deasupra am pus felii de cascaval si am lasat la cuptor 15-20 min pana se rumeneste cascavalul.
mi-a placut atat de mult ca nici nu am terminat de mancat ce am facut ca deja am cumparat alte pipote sa mai fac zilele astea...
Ciulama de pipote cu ciuperciDrobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta video
Comentarii