Ingrediente
● penne |
● o ceapa |
● vin alb |
● ciuperci |
● bulion |
● smantana |
● cascaval |
Mod de preparare

PREGĂTIRE
1h
Am fiert pennele in apa cu sare. Am pus putin ulei in tigaie si am pus o ceapa mare la calit, iar cand a fost sticloasa am pus pieptul de pui taiat bucatele. Am lasat la rumenit, apoi am adaugat vin alb putin. Cand a fost aproape facut am pus si ciuperci, sare, piper. Iar la sfarsit am pus bulion, am lasat cateva min si am adaugat si putina smantana. Am pus pennele intru-un vas de yena si peste sosul, le-am amestecat f bine si deasupra am pus felii de cascaval si am lasat la cuptor 15-20 min pana se rumeneste cascavalul.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Penne cu Piept de Pui si Ciuperci" nu uita sa ii faci un review.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Penne cu Piept de Pui si Ciuperci" nu uita sa ii faci un review.
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
pana la 12 rate
Comentarii
Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta
Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!
Ultimele retete
Salam de biscuiti
Salata de vinete asiatica
Budinca de tofu cu textura fina
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)
Placinte cu branza
Macrou la gratar cu mamaliguta
Placinte cu carne
Rulouri cu spanac si telemea
Pate de casa, cu ciuperci
Cele mai noi discutii de pe forum
-
Saratelele bunicii
Retete preferate / Autor: cara
-
Bine v-am regasit!
Mesaj de bun venit / Autor: cara
-
Reteta gogosi cu gem
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi glazurate cu ciocolata
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: kameluta
-
Reteta gogosi glazurate de post, la cuptor
Concurs - Reteta Lunii / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi pufoase cu branza
Concurs - Bucatarul lunii / Autor: Lau Dany