Puneti intr-o cratita cel putin 1 l de apa si aduceti la fierbere. Prajiti chorizo in uleiul de masline la foc mic 2-3 minute apoi luati deoparte. Intr-un bol puneti uleiul de dovleac, mustar, sare, piper, chili si transferati apoi chorizo cu uleiul in care s-a prajit. In alt bol puneti ceapa, rosia si busuiocul.
Cand apa fierbe puneti praful de sare si pastele. Fierbeti conform instructiunilor de pe pachet, al dente. Strecurati pastele si puneti-le intr-un bol. Adaugati peste acestea chorizo cu ulei si mustar, amestecati bine apoi restul de ingrediente (legumele si branza). Optional rezervati putina branza pentru a garnisi.
Serviti imediat.
Portii: 2
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii