Penne cu Chorizo, Legume si Manchego

Postat pe: 26-06-2013
(0)

Ingrediente

6 felii de chorizo taiate bucati dupa plac
1 lingura ulei de masline
1 lingura ulei nerafinat de dovleac (puteti inlocui cu ulei nerafinat de alune sau ulei de masline extra virgin)
1 lingurita mustar cu boabe intregi
sare si piper negru proaspat macinat dupa gust
un praf mic de fulgi de chili
1/2 ceapa rosie taiata bucati mici
1 rosie taiata bucati
2 linguri busuioc taiat marunt
60 g Manchego ras (puteti inlocui cu Parmigiano Reggiano)
150 g paste penne
un praf de sare

Mod de preparare

Puneti intr-o cratita cel putin 1 l de apa si aduceti la fierbere. Prajiti chorizo in uleiul de masline la foc mic 2-3 minute apoi luati deoparte. Intr-un bol puneti uleiul de dovleac, mustar, sare, piper, chili si transferati apoi chorizo cu uleiul in care s-a prajit. In alt bol puneti ceapa, rosia si busuiocul.

Cand apa fierbe puneti praful de sare si pastele. Fierbeti conform instructiunilor de pe pachet, al dente. Strecurati pastele si puneti-le intr-un bol. Adaugati peste acestea chorizo cu ulei si mustar, amestecati bine apoi restul de ingrediente (legumele si branza). Optional rezervati putina branza pentru a garnisi.

Serviti imediat.

Portii: 2
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Penne cu Chorizo, Legume si Manchego" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Penne cu Chorizo, Legume si Manchego