Se pun morcovii rasi ( pe razatoarea mare ) la inabusit cu ulei si un praf de sare si evident ceapa dc ati hotarit ca o vreti .. cind s.au inmuiat se adauga pastele + rozmarinul .. se mai invirte cit sa se imprieteneasca intre ele si apoi se adauga supa fierbinte ... Supa tb sa fie calda mereu, la fel ca la risotto se tine pe foc mic linga oala in care fierb pastele .. se pun mai intii vreo 300 ml si apoi pe rind cind scade cit va fii nevoie .. Nu uitati ca pastele ca si orezul inghid lichid in mod diferit ... Focul mediu ....
Cind pastele sunt fierte dupa gustul vostru se stinge flacara si se adauga brinza .. se amesteca bine ... si se serveste ...
Se poate face la fel cu dovleac ras sau taiat cubulete mici de tot .
Prajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateE foarte posibil ca expresia “bun de te lingi pe degete” sa fi pornit de la urmatoarea reteta: Tort de biscuiti cu crema...
Tort de biscuiti cu crema de vanilieIncearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromata
Comentarii