Paste fierte direct in sos de morcovi

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

ingrediente x 2 portii mari :
200 gr paste scurte ( mezze penne )
2 morcovi medii rasi
1 lingura rasa de ceapa tocata ( dc vreti eu NU)
2 linguri ulei
1 ramurica mica de rozmarin
50-60 gr brinza rasa ( eu Gouda deci ceva stil cascaval dar ar fii mers tare bine si parmezan )
cca 600 ml supa de legume
sare cit e nevoie

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Se pun morcovii rasi ( pe razatoarea mare ) la inabusit cu ulei si un praf de sare si evident ceapa dc ati hotarit ca o vreti .. cind s.au inmuiat se adauga pastele + rozmarinul .. se mai invirte cit sa se imprieteneasca intre ele si apoi se adauga supa fierbinte ... Supa tb sa fie calda mereu, la fel ca la risotto se tine pe foc mic linga oala in care fierb pastele .. se pun mai intii vreo 300 ml si apoi pe rind cind scade cit va fii nevoie .. Nu uitati ca pastele ca si orezul inghid lichid in mod diferit ... Focul mediu ....

Cind pastele sunt fierte dupa gustul vostru se stinge flacara si se adauga brinza .. se amesteca bine ... si se serveste ...


Se poate face la fel cu dovleac ras sau taiat cubulete mici de tot .

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Paste fierte direct in sos de morcovi" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Paste fierte direct in sos de morcovi