Intr-un vas cu apa mai multa si 1 lingurita rasa cu sare, se pun pastele cand incepe sa clocoteasca apa si se lasa la fiert 12-15 min; aceste paste necesita un timp mai mare de fierbere.
In tigaia cu ulei si putina apa, se soteaza ceapa si usturoiul taiate marunt, se adauga ciupercile scurse si clatite putin, apoi se lasa pe foc 10 min; dupa acest timp, se da vasul deoparte, se adauga smantana, se amesteca, se adauga sare, piper si oregano, se mai lasa pe foc cateva minute, apoi se opreste focul.
Pastele fierte si scurse, se amesteca cu sosul de ciuperci, se potriveste de gust, apoi se pun pe farfurie cu o frunza de busuioc.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii