Spalam si taiam maruntel usturoiul. Intr-un vas peste usturoi punem uleiul si smantana. Mixam cu mixerul plonjor pana devine o pasta. Punem pasta intr-o tigaita si o dam pe foc, amestecam.
Lasam sa dea un clocot, saram piperam, punem cele 50 g de parmezan. Amestecam bine, lasam sa se raceasca. Taiam jambonul maruntel.
Pastele se fierb al-dente in apa cu sare. Se scurg si se pun in sosul cu usturoi, adaugam jambonul si jumatate din urmatoarele 50g de parmezan. Amestecam bine totul, servim in farfurii adanci presarand un fir de parmezan deasupra.
Pofta buna!
Reteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraCheesecake cu lamaie si menta - un desert racoritor si cremos, perfect pentru zilele calde de vara. Aceasta reteta fara...
Cheesecake cu lamaie si mentaImi plac maxim supele crema. Nu ma satur niciodata de ele, de cremozitatea lor, gustul unic al fiecarei supe in parte, dar si...
Crema de legume cu rosii si perisoare de puiSocată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...
Socată reţeta buniciiDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Comentarii