Spalam si taiam maruntel usturoiul. Intr-un vas peste usturoi punem uleiul si smantana. Mixam cu mixerul plonjor pana devine o pasta. Punem pasta intr-o tigaita si o dam pe foc, amestecam.
Lasam sa dea un clocot, saram piperam, punem cele 50 g de parmezan. Amestecam bine, lasam sa se raceasca. Taiam jambonul maruntel.
Pastele se fierb al-dente in apa cu sare. Se scurg si se pun in sosul cu usturoi, adaugam jambonul si jumatate din urmatoarele 50g de parmezan. Amestecam bine totul, servim in farfurii adanci presarand un fir de parmezan deasupra.
Pofta buna!
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaChecul la cana este o metoda super-rapida de a avea un desert absolut delicios in timp record. Checul pufos cu nutella este...
Chec la cana cu NutellaSe pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.
Supa de ceapa
Comentarii