Paste cu Ton

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g paste (Barilla)
  • o ceapa mica
  • 1 cutie de rosii taiate in suc
  • 1 cutie ton in apa de preferat (merge si cel in ulei, dar scurgem bine uleiul)
  • ulei de masline
  • parmezan
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Punem pastele la fiert in apa mai multa si un pic de sare (le fierbem cat scrie pe ambalaj, nici mai mult nici mai putin).

Punem ulei de masline cat sa acopere fundul tigaii, adaugam ceapa taiata pestisori si o calim un pic. Adaugam cutia de rosii si cutia de ton, potrivim de sare si piper si fierbem la foc f mic vreo 10 min (pana fierb si pastele).

Scurgem apa de la paste si adaugam sosul fieerbinte peste si... voila! !

Se servesc bineinteles cu parmezan ras deasupra.
Pofta buna! !

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate