Paste cu Sos de Parmezan

Postat pe: 12-03-2009
(0)

Ingrediente

100 g unt
150 ml frisca lichida si neindulcita
150 g parmezan ras
400 g paste late (ca o banda)
patrunjel
piper
sare

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Se incalzesc, la foc potrivit, untul, frisca si branza parmezan, amestecand in continuu pana cand se topeste parmezanul si sosul s-a ingrosat. Se sareaza si se pipereaza dupa gust.

Separat se fierb pastele. Cand sunt gata, se scurg de apa si se amesteca usor cu sosul de parmezan.

Inainte de servire se garnisesc cu patrunjel tocat fin.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Paste cu Sos de Parmezan" nu uita sa ii faci un review.
Etichete
unt

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Paste cu Sos de Parmezan